گلاب گیری سنتی روستای گردشگری لایزنگان


آخرین بروز رسانی:
دسته‌بندی: لایزنگان شناسی 68 بازدید

گل محمدی روستای لایزنگان

برداشت گل محمدی از گلستان های روستای گردشگری لایزنگان داراب و مراسم گلاب گیری این منطقه هر ساله ازنیمه دوم اردیبهشت تا اواسط خرداد ماه صورت می گیرد. روستای لایزنگان از بزرگ ترین دشتهای گل محمدی کشور با بیش از ۵ هزار هکتار را دارا بوده که کاملا دیم و ارگانیک هستند و هر ساله حدود ۷ هزارتن گل محمدی از روستاهای گردشگری لایزنگان و نوایگان برداشت می شود.

بر اساس تحقیقات علمی صورت گرفته، درصد اسانس گل محمدی داراب بالاترین میزان اسانس در ایران است و این به دلیل دیم بودن و ارگانیک بودن گل محمدی داراب است . مهمترین مراکز تولید گل محمدی داراب روستاهای لایزنگان – نوایگان و مروارید است و روستای لایزنگان با ۱۸۵۰ هکتار سطح زیر کشت گل محمدی دیم و ۲۵۰ هکتار گل محمدی آبی مهمترین آنهاست.












گل محمدی روستای لایزنگان


ديدگاه های شما

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

*